Sip
Escola Pública Sip
Sarajevo / BiH
L’edifici se situa en un solar força inclinat, dalt del turó Sip. Un context urbà i topogràfic, complex i exagerat, esdevé l'excusa perfecta per generar aquest edifici i dinamitzar la seqüència d'usos.

Així, l’edifici puja en espiral per la vessant des de la cota +590 fins la cota +620, creant espais exteriors a cotes diferents i una coberta enjardinada com prolongació de la zona verda. Durant el seu recorregut els espais recullen la pista poliesportiva coberta, el centre d’acció del conjunt, aportant il•luminació natural i convertint el passadís en espai.  

La pròpia secció de l’edifici resol de forma fluïda la comunicació entre les zones exteriors i els accessos. Aquesta disposició permet que tot el programa es desenvolupi en tres nivells, minimitzant l’alçada de l’edifici. Les aules s’organ
sala ferusic Sip Escola Pública Sip
sala ferusic Sip Escola Pública Sip
sala ferusic Sip Escola Pública Sip
sala ferusic Sip Escola Pública Sip
sala ferusic Sip Escola Pública Sip
sala ferusic Sip Escola Pública Sip
sala ferusic Sip Escola Pública Sip
sala ferusic Sip Escola Pública Sip
sala ferusic Sip Escola Pública Sip
sala ferusic Sip Escola Pública Sip
sala ferusic Sip Escola Pública Sip
sala ferusic Sip Escola Pública Sip