Emotivne Topografije
Museu Memorial
Srebrenica-Potocari / BiH
L’aproximació adequada a aquest Museu Memorial és mostrar la vida per remarcar el sense sentit del genocidi. La deformació del terreny conforma una topografia amb elements sortints, cap al futur de les noves generacions: és el ‘Jardí de la Vida‘. El jardí s’extén fins la nau industrial existent, gràcies a l’extracció de la coberta, on es deforma, desapareixent sota terra i connectant amb el passat, en el ‘Jardí de la Memòria’. Al soterrani se situa el museu, garantint el control ambiental.

El passadís central del museu es converteix en l’espai de projecció de les ‘Microbiografies Audiovisuals’ de les víctimes, i eix dels espais museístics. En cota alta, es converteix en passera aèria que travessa les copes dels arbres del jardí, tancant el recorregut. El ‘Cub’ dels espais d’oficine
sala ferusic Emotivne Topografije Museu Memorial
sala ferusic Emotivne Topografije Museu Memorial
sala ferusic Emotivne Topografije Museu Memorial
sala ferusic Emotivne Topografije Museu Memorial
sala ferusic Emotivne Topografije Museu Memorial
sala ferusic Emotivne Topografije Museu Memorial
sala ferusic Emotivne Topografije Museu Memorial
sala ferusic Emotivne Topografije Museu Memorial
sala ferusic Emotivne Topografije Museu Memorial