restart architecture in bosnia and herzegovina 1995-2010 hans ibelings coac relja ferusic i carles sala
 
Us volem convidar a l'exposició 'RESTART, Architecture in Bosnia and Herzegovina 1995-2010' a la que hem col.laborat. S'inaugura al Col.legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya, COAC, el dijous 14 de juliol a les 19:00h, a la Sala d'Actes. 
L'exposició mostra les obres i projectes més significatius portats a terme al país balcànic a partir de la fi de la guerra. La selecció de les obres corre a càrrec del prestigiós editor holandés Hans Ibelings.

"És un mite que després de la guerra hi hagi una hora zero. Tot nou començament és una il.lusió. És un fet ineludible que les coses no tornaran a ser mai com abans, però no és menys cert que el passat no pot ser esborrat completament. En tot cas, és posible recollir-ne les peces i tornar a començar."

Hans Ibelings, 2010  Editor i Comissari de RESTART, ARCHITECTURE IN BOSNIA AND HERZEGOVINA 1995-2010
________________________________________________________________________________________________________________
 
Os queremos invitar a la exposición 'RESTART, Architecture in Bosnia and Herzegovina 1995-2010' en la que hemos colaborado. Se inaugura en el 'Col.legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya', COAC, el jueves 14 de julio a las 19.00h, en el Salón de Actos.
La exposición muestra las obras y proyectos más relevantes llevados a cabo en el país balcánico a partir del fin de la guerra. La selección de las obras corre a cargo del prestigioso editor holandés Hans Ibelings.

"Es un mito que después de la guerra haya una hora cero. Todo nuevo comienzo es una ilusión. Es un hecho ineludible que las cosas no volverán a ser nunca como antes, pero no es menos cierto que el pasado no puede ser borrado completamente. En todo caso, es posible recoger las piezas y volver a empezar."

Hans Ibelings, 2010  Editor y Comisario de RESTART, ARCHITECTURE IN BOSNIA AND HERZEGOVINA 1995-2010
________________________________________________________________________________________________________________
 
We would like to invite you to the exhibition 'RESTART, Architecture in Bosnia and Herzegovina 1995-2010' in which we have collaborated. The opening ceremony will be at the 'Col.legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya', COAC, on thursday14th of july at 19.00h, at the Assembly Hall.
The exhibition shows the most relevant work and projects carried out in the Balkan country after the end of the war. The works have been selected by the prestigious Dutch publisher Hans Ibelings.

"It is a myth that after war there can be stunde null or zero hour. A genuinely new beginning is an illusion. It is an inescapable fact that things will never again be as they used to be, but it is equally true that the past can never be entirely erased. At most it is possible to pick up the pieces and make a new start." 

Hans Ibelings, 2010 Editor and Curator of RESTART, ARCHITECTURE IN BOSNIA AND HERZEGOVINA 1995-2010
________________________________________________________________________________________________________________